Leta i den här bloggen

onsdag 21 september 2016

Vad är det med Måååna?

Att det finns klantiga människor är vida känt men inte att de får så pass höga positioner over and over again som Mona har lyckats med. I hela mitt vuxna liv har jag hört av och till nåt dumt som Mona Sahlin har gjort men hon  landar alltid med fötterna först, vilket givetvis inte beror på henne själv utan på personkulten hon  har uppnått i sitt eget parti. Folk ute i bygderna som aldrig har sett Måna är som fanatiska i henne, vad hon än gör så älskar de henne och relativiserar bort det hon gör med barnsliga kommentarer såsom -Vi har väl alla snattat smågodis som barn? Ja det har vi men som sagt vi var barn då och beloppet gick inte upp till de svindlande summor som det alltid handlar om i Månas fall. När det gäller Monas brott så har man på nåt sätt tappat fartkontrollen och tror att hon kör i 30 när hon vräker på i 180. Att skriva falska intyg och ge bort, (om det nu var det hon gjorde det får vi aldrig klarhet i) 60 000 kr i månaden till en livvakt som tydligen behöver en kåk på Solsidan, det är fortfarande bara peanuts för arbetarklassen i partiet. Som sagt att Mona som helt saknar eftergymnasial utbildning inte fattar skillnaden mellan stort och smått må så vara men att det finns så många fanatiker i partiet som är beredda att bagatellisera bort det är skrämmande för ett regeringsparti.

Lotta Grönning har en helt öppen Facebooksida https://www.facebook.com/lotta.groning/posts/1438656726151017?comment_id=1438696012813755&notif_t=like&notif_id=1474476664804033

Där hon skriver om hur sorgligt det är med Monas fadäser, men givetvis får folk in och försvarar Mona och angriper helt vanliga kommentarer och kallar det hela för häxjakt och liknar det vid häxbränningarna på 1600-talet. Vad är det för sorts partikultur som föder sånt? Folk tror att Mona är flickan från folket tack vare hennes dumheter men så är det inte, hennes pappa har hela tiden jobbar i Rosenbad kring makthavarna han var bland de närmaste männen både kring Palme och Carlsson men ändå är Måna som en hyvens brud från söder fast hon tillhör den högsta politiska adel man nånsin kan komma upp i.

"Mona Sahlin är dotter till Hans Andersson, tidigare politiskt sakkunnig hos Ingvar Carlsson och ordförande för Nackaarbetarekommun. Hennes mor Siv Andersson, född Rentorp, var föreståndare för Folkets hus i Stockholm.[3] " källa

Med en försvarsadvokat som Claes Borgström som har en del fadäser med på sin sida som Tomas Quick fallet och frågan mot Julian Assange så blir det nog snart bra med Mona igen både hon och Claes vet hur en slipsten ska dras, vi andra står bara vid sidan om och undrar vad som händer.






http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sahlin-sorry-ber-om-ursakt-forskrackligt



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar